8# NEULASH Szempillanövesztő szérum

Eredményesség5.3
Hatékonyság4.4
Működése3.8
Összetevők4.7
4.6

Első benyomás: A Neulash szempillanövesztő szérum határozottan jó első benyomást nyújt. Az ezüst és fényes üveg jól néz ki és a fehér kartondobozban szilárdnak tűnik. Belül van egy szórólap, amely minden lényeges adatot tartalmaz a szempillanövesztő szérum alkalmazására, összetételére, működésére vonatkozólag. Amikor letekerjük a kupakot a palackon, látjuk a narancssárga ecsetet. A szempillanövesztő szérumot úgy kell használni, mint egy szemceruzát.

Kezelés: Ami engem illet, a Neulash palack 6 ml kozmetikumot tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy hét hónapos kezelésben részesülj. Azt is meg kell említenem, hogy bár a kozmetikum folyékony állagú, nem futott le a szememre. Ráadásul nem is irritált, és a szemhéjam és a szempillák nem színeződtek el vagy nem fedték be furcsa ragacsos anyagok. Természetesen követtem a gyártó utasításait, és amikor azt láttam, hogy a szempilláim úgy néznek ki, ahogy szerettem volna, ritkábban kezdtem használni a Neulash –t.

Alkalmazás: Minden egyes felvitel megtisztított bőrön végezhető el, mert a smink maradványok megnehezítheti a Neulash számára, hogy bejusson a tüszőkhöz. Ha a szemhéjak tiszták és szárazak, akkor lehet alkalmazni a kozmetikumot. Nyílván használni kell az ecsetet, amit korábban már leírtam. Csak húzz egy vonalat a felső szemhéj szempilla bázisán, mert a kozmetikum alvás közben lejut az alsó szempillákra. Azt is hozzá kell adni, hogy a szempillanövesztő szérum gyorsan felszívódik, ezért szinte azonnal bekenhettem a szemem alatt krémmel és egyéb ápoló kozmetikummal.

Eredmények: Neulash feladata hosszabbítani, javítani a sűrűségen és erősíteni a szempillákat. A hialuronsavnak köszönhetően a termék nem csak hidratálja szempillákat, hanem ápolja a szem körüli bőrt. Azt kell mondanom, hogy mikor a szempillaspirált használom, az új szempillák még nagyobbak és egyszerűen szebbek. Sajnos, azt kell mondanom, hogy az eredmények nem tartank olyan sokáig, mint ahogyan én azt elvártam.

Gondolom, ezek eltűnnek többé-kevésbé az utolsó alkalmazást követő két hónap után.

Következtetés: Véleményem szerint a Neulash szempillanövesztő szérum nagyon drága. Az ár pedig nem felel meg az eredményeknek, amelyeket generál. Őszintén szólva, én többet vártam el egy ilyen terméktől. A szempilla növekedésnek és sűrűségnek láthatóbbnak és tartósabbnak kellene lennie. Ebből az okból, nem egy okos ötlet egy vagyont költeni ilyen ápoló kozmetikumra, mint amilyen ez.

CímkékNeulash