7# LILASH Szempillanövesztő szérum

Eredményesség5.3
Hatékonyság6.5
Működése4.4
Összetevők5.1
5.3

Első benyomás: A Lilash szempillanövesztő szérum csomag szilárdnak tűnik és a kozmetikum is légmentesen le van zárva. Ennek következtében, biztosak vagyunk benne, hogy senki sem nyitotta meg a kozmetikumot előttünk. Mégis az anyag, amiből az üveget készítették, közönséges műanyagra hasonlít, amit szürke festék fed. Természetesen az esztétikai csomagnak semmi köze a termék működéséhez.

Kezelés: A Lilash szempillanövesztő szérum teljes kezelésének időtartama legfeljebb hat hónap. A kezelés befejezéséhez, a gyártó 5,9 ml-es palackot gyártott. A kisebb, 2,95 ml-es kapacitású termék, kiegészítőként játszhat szerepet a már elért eredmények fenntartására. A hatások már a kezelés közepén láthatóak. Szerencsére a Lilash szempillanövesztő szérum használata során nem vettem észre semmilyen irritációt vagy furcsa bőrreakciót.

Alkalmazás: Minden egyes felvitel előtt, meg kell megtisztítani a szem bőrfelületét, a szemhéjat és szempillákat. Ezután meg kell szárítani az arcot. Majd vedd elő a Lilash szempillanövesztő szérum ecsetét és rajzolj egy vékony vonalat a szemhéjon. Ahhoz, hogy pontos legyél, a kozmetikumot el kell oszlani a felső és az alsó szempilla bázison. Az applikátor könnyen kezelhető, azonban a tapasztalatlan emberek nehézségekbe ütköznek. Előfordulhat, hogy a termék lejut a szemére és ez irritációhoz vezethet, szúró, szem kivörösödő formájában. Természetesen ilyen körülmények között, öblítsük ki szemünket vízzel. Kamilla borogatást is tanácsos alkalmazni.

Ha az irritáció nem enyhül, lehet, hogy orvoshoz kell fordulni.

Eredmények: Inkább nem kielégítőek, mert a szempilla csak két vagy három milliméterrel lett hosszabb. Ha valaki úgy dönt, hogy használja a szempillanövesztő szérumot, az elvárások teljesen mások, mint maga a végeredmény. Sőt sűrűség, vastagodás illetve regenerálás szempontjából alig van eredmény.

Következtetés: Véleményem szerint a Lilash szempillanövesztő szérum nem a legjobb a piacon. Amint azt már korábban említettem, nem vettem észre jelentős változást, semmi intenzitás, semmi táplálás, semmi hidratálás stb. A praktikus és kényelmes applikátor ellenére, a Lilash szempillanövesztő szérum elérheti a szemet és irritálhat. Az üveget borító festék néhány hét használat után elhalványul. Végül a magas ár is elriasztja az embereket a termék vásárlásától.

CímkékLilash