1# NANOLASH Szempillanövesztő szérum

Eredményesség9.2
Hatékonyság9.4
Működése7.7
Összetevők9.1
8.9

Első benyomás: Be kell vallanom, hogy a Nanolash szempillanövesztő szérum nagyon jó benyomást tett rám. Elegánsan formált csomagja van. A doboz a legjobb minőségű kartonból készül és az üveg hermetikusan be van zárva, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a kozmetikum hamisíthatatlan. Továbbá, a tömítésnek köszönhetően a termék nem folyik ki és nem sérülhet meg. Miután letekerjük a kupakot, egy apró, narancssárga ecsetet látunk. A dobozban van egy szórólap, amely minden szükséges információt tartalmaz az adagolásra, összetevőkre és hasonlókra vonatkozóan. A szempillanövesztő szérum átlátszó és folyékony állagú. Sőt a készítmény nem tartalmaz olyan illatanyagokat, amelyek zavarhatják az allergiákban szenvedőket.

Kezelés: A teljes kezelés időtartama körülbelül hat hónap. Miközben tartott a kezelés a szempilláim megjelenése drámaian megváltozott. Az első hatások körülbelül két hét után voltak láthatóak, míg a végső eredmény két-három hónappal később. Amint ez az időszak letelik, célszerű újra pár naponta használni a Nanolash szempillanövesztő szérumot, hogy az elért eredményeket fenntartsuk, amelyek sokáig láthatóak.

Véleményem szerint ez egyszerűen elképesztő, hogy a Nanolash ilyen gyorsan működik!

Nanolash szempillanövesztő szérumot

Alkalmazás: Rendkívül könnyű. Úgy néz ki, mintha egy vonalat húznék egy normál szemceruzával. Továbbá a szempillanövesztő szérumot fel kell vinni minden este a megtisztított szemhéjbőrre. Fel kell hívnom mindenki figyelmét arra a tényre, hogy a szemhéj területének teljesen tisztának kell lennie, hogy lehetővé tegye a Nanolash számára, hogy a leggyorsabban és legegyszerűbben elérje a szempilla gyökereit. Csak egy kis mennyiségű szempillanövesztő szérumot kell felhelyezni a felső és az alsó szempilla bázisára. Miután elértem a kívánt eredményt, csupán néhány heti alkalommal használtam a Nanolash szempilla szempillanövesztő szérumot.

Eredmények: A Nanolash ragyogóan működik! Az elején, a szempillanövesztő szérum erősített, majd fokozatosan hosszabbított, javított a sűrűségén és a szempillák sötétebbek lettek. Szempillák tápláltabbak és regeneráltak. Meglepő, hogy a szempillaspirál használhatatlanná vált számomra. A legfontosabb azonban az, hogy a szempillanövesztő szérum stimulálja az új szempillák kinövését. Két héttel később azt tapasztaltam, hogy egy csomó új szempilla nőtt ki, különösen a szemem külső és belső sarkában.

Következtetés: A Nanolash a legjobb szempillanövesztő szérum a piacon. Nem csak gyorsan, hanem hatékonyan is működik. Sőt a szempillanövesztő szérum nem okoz irritációt, gyengéd a bőrhöz és a szemhez. Ezenkívül a termék könnyen alkalmazható, és ami a legfontosabb, hogy az első hatások 15 nap után fellépnek. Ez teljesen csodálatos! Őszintén mondom, hogy a Nanolash szempillanövesztő szérumot minden olyan nőnek tervezték, amely hosszabb, szebb, erősebb és sűrűbb szempillákat szeretne.

Menj a termék honlapján: www.nanolash.hu

CímkékNanolash