3# FEG Szempillanövesztő szérum

Eredményesség7.5
Hatékonyság5
Működése10
Összetevők7.7
7.6

Első benyomás: A FEG szempillanövesztő szérum egy általános ápoló termék benyomását kelti. A kartondoboz szép, bár az üveg a kozmetikummal semmi rendkívüli, egy egyszerű műanyag csomagolás. Nos, a FEG szempillanövesztő szérum előnye egyértelműen az állaga, mert azonnal felszívódik, és az ecset applikátor. Az ecsetnek köszönhetően könnyű elérni a sűrűn rendezett szempillákat, vagy a szem külső és belső sarkában lévőket.

Kezelés: Körülbelül öt hónapig tart és a kozmetikum maradványait még a következő néhány hétben is fel lehet használni. Rendszeres alkalmazás során az eredmények havonta megjelennek. Számomra ez meglehetősen hosszú. Emellett fontos minden este alkalmazni a FEG szempillanövesztő szérumot, abban az időszakban, amely a szórólapon szerepel. Ha a kezelést bármilyen módon megzavarjuk, a hatás nem lesz olyan jó, mint azt szeretnénk és ennek eredményeként, nem leszünk elégedettek azzal, amit kaptunk.

Alkalmazás: Egyszerű és gyors. Az applikátor praktikus és könnyen használható. Sőt, mivel a kefe szőrei vékonyak biztosak lehetünk abban, hogy minden egyes szempilla megfelelő táplálékot kap. Szerencsére nem kell sokat várni, hogy a szempillanövesztő szérum felszívódjon. Mindössze arra kell emlékezni, hogy előtte törölje le a sminket mivel a smink nem kerülhet festett szemekre.

Szemhéjpúder és szempillaspirál is megakadályozza a FEG szempillanövesztő szérumot, hogy elérje a szempillák gyökereit.

Eredmények: Be kell vallanom, hogy a szemhéj bőre nem irritálódott, mert a szempillanövesztő szérum enyhítő anyagokat tartalmaz, mint amilyen az uborka vagy zöld tea. Szempillák esetében tápláltabbak és fényesebbek voltak az biztos, de ezek nem változtatják meg a hosszát. Lehet, hogy meghosszabbították, de csak a néhány milliméterrel, nem többel. Azt hittem, hogy a FEG szempillanövesztő szérum hatékonyabb lesz. Sajnos, a termék csak a megjelenést és az általános állapotot befolyásolja a szempillák erősítésével és hidratálásával hosszabbítás, vastagítás és sötétítés helyett.

Következtetés: Ha valaki szempilláit szeretné ápolni, akkor a FEG szempillanövesztő szérum vásárlása jó ötlet lehet. Mégis, ha valaki a szempillák hosszabbítására vagy vastagítására számít, akkor nincs értelme pénzt költeni különösen, hogy a FEG egy vagyonba kerül. Emellett a FEG szempillanövesztő szérum nem hozza a hatásokat, amelyeket a kezelés elején ígérik. Ezen okból, csak a gyér, vékony, és gyenge szempillákra fog hatni.

 

CímkékFEG