6# LATISSE Szempillanövesztő szérum

Eredményesség6.6
Hatékonyság5.9
Működése4.7
Összetevők7.2
6.1

Első benyomás: A termék pozitívan meglep, figyelembe véve annak tartalmát. Még sosem láttam ehhez hasonlót. A palacknak van egy parafája és a gyártó egy applikátor készletet mellékelt, amivel felvihető a szempillanövesztő szérum. Általában a Latisse nem hasonlít egy általános szempillanövesztő szérumra, bár hosszabbít és sűrűsíti a szempillákat.

Alkalmazás: Egy üveg Latisse 3 ml kozmetikumot tartalmaz. 3 hónap alatt használtam el. Véleményem szerint ez nem elegendő mennyiségű kozmetikum, úgy értem, a kezelés még tartana. Ugyanakkor az első eredmények meglehetősen gyorsan elértem, mert körülbelül három héten belül megjelentek a Latisse segítségével. Mivel nincs szükség minden este alkalmazni a Latisse-t, amikor elértem a kívánt eredményt, nem használtam újra olyan gyakran. A szempilláim nőttek és sűrűsödtek az eltelt hetek során.

Sajnos a végső eredmény, amit a Latisse generált 2 hónapon belül eltűnt.

Alkalmazás: Mint már előbb említettem, a csomaghoz tartozó ecsetet használtam. Egy ecsetet kell használni egy szemhéjon, mármint, miután rajzoltál egy vonalat a bal szem szempilla bázison, azt el kell dobnod, majd vedd elő a másikat, amivel megismétled az eljárást a jobb szem szempilla bázisán. Figyelmeztetnem kell a többi nőt, hogy tilos befedni a szempillákat a Lattise-val, mert nagyon valószínű, hogy valamilyen irritáció kifejlődik, mint a szem fájdalom, szemhéj duzzanat, pír a szemgolyón.

Eredmények: A Latisse-nak köszönhetően a szempillák hosszabbak lettek, erősebbek és sűrűbbek. Sőt, állapotuk is javult egy hónapon belül. Ha az alkalmazás megfelelően végzed, nem kell kellemetlenségeket tapasztalni. Véleményem szerint a Latisse egy kiváló termék lenne szempilla hosszabbításra, ha az eredmények nem tűnnének el olyan gyorsan.

Következtetés: Nem csak a Latisse ára rendkívül magas, hanem a terméket nehéz beszerezni. Nyílván a költséghez hozzá kell adnod az applikátor árát is, mert több olyat kell megvenned. Egyszerűen a mellékelt készlet nem elég a teljes kezelés elvégzéséhez. Ezen okból a kezelés ára nagyobb, mint a szempillanövesztő szérum csomagjának költsége. A másik hátránya, hogy a Latisse hatékonysága nem kielégítő. És az eredmények rövid életűek.

CímkékLatisse