5# RAPIDLASH Szempillanövesztő szérum

Eredményesség7.8
Hatékonyság7.1
Működése3.9
Összetevők6.4
6.3

Első benyomás: A Rapidlash jó első benyomást tesz, egy színes, szép csomag és egy elegáns üveg belül a szempillanövesztő szérum. A doboznak van egy kis fogója és az üveg ezüstszínű. A kefe szemceruzára emlékeztet, amit használni szoktam. Számomra ennek az a jele, hogy a terméket könnyű lesz alkalmazni.

Kezelés: A 3 ml Rapidlash szempillanövesztő szérum körülbelül hat hónapig tart, talán egy kicsit hosszabban. Egy hónappal később világossá válik, hogy a szempillák hosszabbodnak és egyre szebbek. A kezelés folyamata során rendszeresnek kell lenni, különben a szempillák nem fognak úgy kinézni, ahogyan szeretné. Óvatosnak kell lenni, nehogy az ecset bekerüljön a szem belsejébe. Sőt mindent meg kell tenni, hogy megakadályozza a kozmetikum lefolyását a szemére. Az ilyen helyzetek végén a bőr bepirosodik, törött hajszálerek képződnek a szemekben, viszketés vagy bizsergés áll be.

Alkalmazás: A Rapidlash szempillanövesztő szérumot minden este fel kell tenni a megtisztított szemhéjra. El kell távolítani az összes sminket különösen a szemhéjról és a szempillákról. És hogyan kell elvégezni a felvitelt? A kefével, húzni kell egy vonalat, ahol a szempillák kapcsolódnak a szemhéjjal. Elegendő kis mennyiségű kozmetikumot összegyűjteni annak érdekében, hogy a szempillák egészségesebbek legyenek és szebbek.

Tulajdonképpen a Rapidlash szempillanövesztő szérum azonnal felszívódik, és nem kell várni, hogy krémet tehessen a szeme alá.

Eredmények: Eltelik két hónap, hogy észrevegyük azt a kis különbséget, a szempilla egy kicsit hosszabb és sűrűbb. Hallottam, hogy a Rapidlash a szemöldök is alkalmazható, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a lehetőséget is. Sajnos nem vettem észre semmilyen eredményt. Be kell vallanom, hogy a Rapidlash halványan működik a szempillán és a szemöldökön. Valami többet vártam el hat havi kezelés után, mint például legalább kétszer hosszabb szempillákat, valamint sűrűbb, vastagabb és sötétebb eredményt.

Következtetés: Vannak szempillanövesztő szérumok, amelyek gyorsabban és jobban hatnak. Ráadásul, én nem venném meg ezt a terméket az áron, amilyen értékesítik. Minden, amire a Rapidlash szempillanövesztő szérum képes az, hogy regenerálja, hidratálja és erősíti a szempillákat. Azonban véleményem szerint ez túl kevés egy ilyen fajta terméktől. Általában dupla teljesítményt várunk, mint elsősorban hosszabbítás és sűrűség javítása, majd csak aztán a táplálást.

CímkékRapidlash