4# REALASH Szempillanövesztő szérum

Eredményesség7
Hatékonyság6.7
Működése5.6
Összetevők6.6
6.5

Első benyomás: Hogy őszinte legyek, a csomag egyfajta gyógyszerre emlékeztet, ami egy gyógyszertárban vásárolható. A doboz fehér színű, világoskék csíkokkal. A Realash szempillanövesztő szérum folyékony állagú, így azt hiszem, könnyen felviszem és remélem, hogy nem fut le a szememre. Azt is hallottam, hogy a termék okozhat irritációt, viszkető érzést vagy vörösséget a szemhéjon. Az ecset is úgy néz ki, hogy könnyen használható. Hegyes végű, így nem látok semmilyen akadályt a szempillanövesztő szérum alkalmazásával kapcsolatban. Azok az emberek, akik ismerik a szemceruza használatát, nem lesz gondjuk a szempillanövesztő szérum alkalmazásával. Mindkét termék applikátora egyforma.

Kezelés: Simán ment, rossz meglepetések nélkül, mint például irritáció. A Realash szempillanövesztő szérum nem futott le a szememre és egy idő után felszívódott. Az első hatásait egy hónap múlva vettem észre. Hogy őszinte legyek, nem ámított el. Csak a kezelés vége felé lett a szempilla állapota jobb. Ekkor fogytam ki a Realash szempillanövesztő szérumból és nem szerettem volna új csomagot venni.

Véleményem szerint az ilyen fajta terméknek gyorsabban és jobban kellene működnie.

Alkalmazás: Teljesen problémamentes. A Realash szempillanövesztő szérum úgy alkalmazzák, mint bármely szemceruzát. Csak egy vékony vonalat kell megrajzolni. A felvitel után a termék gyorsan felszívódik, és nem fut le a szemre, amitől én egyébként tartottam. A felvitelt folyamatosan minden este el kell végezni. Természetesen nagyon fontos, hogy előtte távolítsd el a sminket, mert a Realash szempillanövesztő szérum nem tudja elérni a szempilla gyökereit, ha kozmetikumba ütközik.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Eredmények: Hosszabb, szebb és vastagabb szempillák a teljes kezelés végén. Előtte jelentősebb változások nem jellemzőek. Egyelőre, az eredmények fennállnak, a szempillák szépek. Azonban, ha a Realash szempillanövesztő szérum jobban hatna, az nagyszerű lenne. Mindig meg voltam győződve, hogy az ilyen termékek javítják a szempillák sűrűségét, a kezelés első szakaszában hosszabbítják őket és erősítik, de nem három vagy négy után.

Következtetés: A Realash szempillanövesztő szérum ára túl magas. Lehet más szempillanövesztő szérumot is venni, amelyek nem csak, hogy olcsóbbak, de jobban és gyorsabban működnek. Azt hittem, hogy a Realash a legjobb szempillanövesztő szérum a piacon. Sajnálatos nem erősíthetem meg ezt erről a kapott kozmetikumról, mert nem felelt meg az elvárásaimnak. Egyrészt azért, mert az eredmények túl későn születtek, és nem vagyok biztos, hogy meddig fog tartani. Másrészt pedig nem vagyok elégedett a Realash kezelés által generált eredményekkel. Reméltem, hogy a szempillák sokkal hosszabbak és sűrűbbek lesznek.

 

CímkékRealash