2# LASHCODE Szempillanövesztő szérum

Eredményesség9.5
Hatékonyság8.9
Működése7.5
Összetevők9
8.7

Első benyomások: az ízléses, kiválóan megtervezett csomagolás csak egy a Lashcode pozitív tulajdonságai közül. Ez a szérum egy átlagosnál nagyobb tubusban érkezik, ami egyben azt is jelenti, hogy hosszabb ideig elegendő mennyiséget tartalmaz. Az üveg nem törik, karcolódik vagy folyik, tehát a csomagolás tökéletes egy ilyen termékhez. A termék így friss marad és sokáig megőrzi eredeti minőségét.

Használat: a precíziós applikátornak köszönetően éppen annyi terméket vihetünk fel, amennyire szükség van, miközben a szérum nem folyik vagy csöpög le.

A Lashcode szempillanövesztő szérum tökéletesen beszívódik a pillanatok műve alatt előkészítve a szemet a smink felvitelére.

A Lashcode-ot elegendő napi egyszer használni: a szempillák gyökereinél. Használható akár reggel, akár este, mindkét esetben tökéletesen beszívódik. Az ergonomikus applikátor jól formált kefékkel rendelkezik, amely segít az optimális mennyiség megtartásában. A Lashcode üvege is segít, hogy mindig csak a megfelelő mennyiséget vigyük fel az applikátorra anélkül, hogy egy csepp is kifolyna.


lashcode-SERUM_packshot4

 

Eredmény: a Lashcode szempillanövesztő szérum fantasztikus eredményt hoz már 14 napnyi használat után. A pillák láthatóan sötétebbek és hidratáltabbak, ráadásul nem törnek. A Lashcode szérum egyet jelent a hosszú ideig tartó szép, hosszú, sötét és ívelt szempillával. Már néhány használat után észre lehet venni a változást, hiszen szebb, hosszabb és egészségesebb szempillákat eredményez. Az emberek nem győzik majd dicsérni!

Következtetés: A Lashcode egy magasra értékelt szempillanövesztő szérum, amelynek a népszerűsége – nem véletlenül – töretlen. Aki szeretne egészségesebb, erősebb és hosszabb pillákat, azoknak szívből ajánlom a Lashcode kipróbálását.

Menj a termék honlapján: www.lashcode.hu

CímkékLashcode