Napi, arcsmink pattanásos bőrre- lépésről lépésre

Napi, arc smink legyen finom és természetes hatású, ezért célszerű mértékkel használni a kozmetikumot. Ha pattanásokkal küzd, vegye elő az antibakteriális, ásványi és természetes anyagokat tartalmazó terméket. A legkedvezőbb kozmetikumok gyógyszertárban kaphatóak. Az ilyen kozmetikumoknak köszönhetően, nem csak hibátlan sminket lehet készíteni, hanem ez segít leküzdeni a pattanásokat.

Mature-Skin

1. lépés. Készítse elő arcát a sminkhez.

Reggel, az arc bőre nem igényel tisztítást, hanem frissítést. Ezen okból, kezelje energikus tonerrel és masszírozza be a hidratáló krémet. Szilikon bázist is használhat. A kozmetikum meghosszabbítja a smink élethosszát és véd a bőrt a ragyogástól. Ezt követően készítse el a sminket.

2. lépés: Arcsmink.

Most, amikor az arcbőre felfrissül és hidratált, vigye fel a sminkalapozót. Természetesen annak árnyalat meg kell, hogy feleljen a bőr típusához. Alkalmazzuk egy smink ecsetet, ami megkönnyebbíti a bőrhibák lefedését. Fedje el a sötét karikákat a szeme alatt, az elszíneződést, pattanásokat és az orrát egy világos korrektorral. Keverje össze az alapozót az ujjaival. Most vegye elő a bronzosítót és vigye fel az arccsont alá, az orra mindkét oldalára, valamint a haj vonalára (homlok) és alaposan kenje el. Ne feledje, hogy nem hagyhat nyomot vagy sötét vonalakat az arcán. Továbbá vegye figyelembe, hogy a bronzosító nem lehet túl sötét. Tegyen fel egy kis arcpirosítót és használjon kiemelőt. Ily módon, arca sugárzó és egészséges megjelenést kap.

Tegyen korrektort az Ámor ívre, ami optikailag megnagyobbítja az ajkát.

3. lépés: Szem és ajak smink.

Kezdje a szemöldökkel. Fésülje át őket egy szemceruzával vagy árnyalattal. Magától értetődik, hogy a kozmetikum színe meg kell, hogy feleljen a haj színének. Ezután tegyen fel szemhéjfestéket az egész szemhéjra. Mivel napi sminket készít, használjon nude púdert rózsaszín vagy világos barna szemhéjfestéket. Az enyhén sötétebb árnyalattal, jelölje meg a ráncokat a szeme körül. Használja ugyanazt a színt és fesse be a szeme külső sarkát. Fedjük le a szemhéjakat csillogó szemhéjfestékkel. Most itt az idő elővenni a fekete fehér szemceruzát. Vegyük először a fehéret, és alkalmazzuk azt a vízvonalon. Aztán vegyük a fekete szemceruzát és rajzoljunk egy vonalat a felső szemhéjon. Göndörítsük be a szempillákat szempilla hajsütővassal és alaposan spirálozzuk be. Végül használjon világos rózsaszín rúzst az ajkán.

A napi smink kész!